Szolgáltatásaink

Az AFORDIS Fordítóiroda fordítási és tolmácsolási szolgáltatást nyújt a Magyarországon működő multinacionális vállalatok, magyar tulajdonú nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások, valamint magánmegrendelők részére.

Küldetésének megfelelően az AFORDIS a megrendelői igények legmagasabb szinten történő kiszolgálását tűzte ki célul, tulajdonosai és munkatársai évek hosszú során át, a jog, a pénzügy, az államigazgatás, a kereskedelem, az informatika, a távközlés, a média, az energiaszektor, az építő- és autóipar, valamint a mezőgazdaság területén felhalmozott tapasztalatára építve. Az AFORDIS csapatában kizárólag gyakorlott, tapasztalt és kötelességtudó külsős munkatársakat alkalmaz, akik számára éppúgy elsőszámú szempont a pontosság, mint a megrendelő és maga az AFORDIS számára is.

A megrendelt fordítások esetében az AFORDIS saját belső lektorálásán túl ügyfeleink kérhetnek szak- és nyelvi lektorálást is. Tolmácsaink konszekutív és szinkrontolmácsolást vállalnak a legkülönfélébb munkahelyeken és rendezvényeken (üzleti tárgyalások, értekezletek, konferenciák, céglátogatások, prezentációk, kísérés, stb.).